Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse the beef under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Говядину промойте под проточной водой.
Place the meat in a saucepan and add 2 liters of water. Add bay leaf. Bring the broth to a boil, reduce heat and simmer for about 30 minutes.
Мясо положите в кастрюлю и залейте 2 литрами воды. Добавьте лавровый лист. Доведите бульон до кипения, убавьте огонь и варите около 30 минут.
While the broth is cooking, prepare the vegetables. Fry chopped onions, grated carrots and beets in a frying pan with vegetable oil. Add finely chopped garlic to the refried mixture.
Пока варится бульон, подготовьте овощи. Обжарьте на сковороде с растительным маслом нарезанный репчатый лук, натертые на крупной терке морковь и свеклу. Добавьте в пережарку мелко порубленный чеснок.
Remove the meat from the broth and cut it into small pieces.
Достаньте мясо из бульона и нарежьте его на маленькие кусочки.
Return the broth to the heat, bring to a boil and add the potatoes and meat cut into cubes. Cook for 5-10 minutes.
Верните бульон на огонь, доведите до кипения и добавьте в него нарезанный брусочками картофель и мясо. Варите 5-10 минут.
Place shredded white cabbage in the pan.
Выложите в кастрюлю нашинкованную белокочанную капусту.
For the dumplings, mix the egg and flour in a deep bowl. Knead them into dough.
Для галушек в глубокой миске смешайте яйцо и муку. Замесите из них тесто.
Roll out the dough into a sausage shape and cut it into small pieces.
Раскатайте тесто колбаской и разрежьте его на небольшие части.
Add the refried onions, carrots and beets to the pan with the broth. Salt and pepper to taste.
Добавьте в кастрюлю с бульоном пережарку из лука, моркови и свеклы. Посолите и поперчите по вкусу.
Place dumplings and butter into the borscht. Cook over low heat for 10-15 minutes.
Выложите в борщ галушки и сливочное масло. Варите на медленном огне 10-15 минут.
When ready, add chopped fresh herbs to the borscht with dumplings and stir.
По готовности добавьте в борщ с галушками рубленную свежую зелень и перемешайте.
Serve the first course to the table.
Подавайте первое блюдо к столу.