Rinse the rice until the water is clear. Wash the vegetables. Peel the onions, carrots and potatoes.
Рис промойте до прозрачности воды. Вымойте овощи. Очистите лук, морковь и картофель.
Cut the peeled carrots into half circles.
Очищенную морковь нарежьте полукружками.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте луковицу тонкими полукольцами.
Finely chop the cucumbers.
Мелко нарежьте огурцы.
Cut the potatoes into thin slices.
Нарежьте картофель тонкими дольками.
Thinly slice the tomatoes.
Тонко нарежьте помидоры.
Place the potatoes in a saucepan, cover with water, add bay leaf and pepper. Put it on fire.
Картофель выложите в кастрюлю, залейте водой, положите лавровый лист и перец. Поставьте на огонь.
Place chopped onions and carrots in a frying pan heated with vegetable oil.
Измельченные лук и морковь отправьте на разогретую с растительным маслом сковороду.
Fry onions and carrots. Add brine, pickles, tomato paste to them and mix thoroughly. Cook for 5 minutes.
Обжарьте лук и морковь. Добавьте к ним рассол, соленые огурцы, томатную пасту и тщательно перемешайте. Готовьте в течение 5 минут.
Add the refried vegetables and chopped tomatoes to the pan. Salt and pepper the soup.
Добавьте в кастрюлю пережарку из овощей и нарезанные помидоры. Посолите и поперчите суп.
Cook the pickle over low heat for 10 minutes.
Варите рассольник на небольшом огне 10 минут.
Garnish a portion of pickle with fresh herbs to taste.
Украсьте порцию рассольника свежей зеленью по вкусу.