Wash and peel the potatoes, carrots and onions. Cut the onion into small cubes, potatoes into medium-sized cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Rinse the meat and cut into pieces. Wash and chop the dill intended for decoration with a knife. Turn on the oven to preheat to 180°C.
Помойте и почистите картофель, морковку и лук. Лук нарежьте мелким кубиком, картофель — брусочками среднего размера. Морковь натрите на крупной терке. Мясо промойте и нарежьте на кусочки. Укроп, предназначенный для украшения, помойте и измельчите ножом. Включите духовку, чтобы она разогрелась до 180 °C.
Start cooking the pot roast with chicken and potatoes. To do this, take a deep bowl and place all the vegetables there. There is no need to put greens. Add salt, spices, tomato paste and mayonnaise. Stir.
Приступите к приготовлению жаркого в горшочках с курицей и картошкой. Для этого возьмите глубокую миску и поместите туда все овощи. Зелень класть не нужно. Добавьте соль, специи, томатную пасту и майонез. Перемешайте.
Get busy with the chicken. To do this, salt it and brush it with sour cream.
Займитесь курицей. Для этого посолите ее, смажьте сметаной.
Place vegetables in clean pots. Place chicken pieces on top. Pour 1 tablespoon of vegetable oil into each pot. Close with lids. Place in the oven.
В чистые горшочки выложите овощи. Сверху поместите кусочки курицы. Налейте в каждый горшочек по 1 столовой ложке растительного масла. Закройте крышками. Поставьте в духовку.
Finish cooking. To do this, bake the dish for 45 minutes.
Завершите приготовление. Для этого выпекайте блюдо 45 минут.
For a beautiful and impressive presentation, you will need fresh herbs. Open the pots, sprinkle with chopped herbs and place on the table. There is no need to transfer the roast to another plate.
Для красивой и эффектной подачи вам понадобится свежая зелень. Откройте горшочки, посыпьте измельченной зеленью и ставьте на стол. Перекладывать жаркое в другую тарелку не нужно.