Rinse the beef under running water. Rinse the mushrooms and vegetables. Clean.
Ополосните говядину под проточной водой. Промойте шампиньоны и овощи. Очистите.
To cook the broth, pour two liters of water over the meat and place the pan over high heat. Place bay leaf. Once the broth has boiled, reduce the heat and simmer the meat for about half an hour.
Чтобы сварить бульон, залейте мясо двумя литрами воды и поставьте кастрюлю на сильный огонь. Положите лавровый лист. Посте того как бульон закипит, уменьшите огонь и варите мясо примерно полчаса.
Cut the carrots into half circles.
Морковь порежьте на полукружки.
Cut the onion into half rings.
Лук порежьте на полукольца.
Finely chop the pickles.
Мелко нарежьте соленые огурцы.
Chop the potatoes.
Измельчите картофель.
Fry half the onion and carrots in a frying pan with vegetable oil.
Обжарьте на сковороде с растительным маслом половину лука и морковь.
Add tomato paste and pickles to the pan, pour in the cucumber pickle and stir. Simmer for 5 minutes.
В сковороду добавьте томатную пасту и соленые огурцы, влейте огуречный рассол и перемешайте. Тушите 5 минут.
Cut the champignons into thin slices and fry them in a frying pan with the remaining onion.
Нарежьте шампиньоны тонкими пластинками и обжарьте их на сковороде с оставшимся луком.
Cut the boiled meat into medium cubes.
Отваренное мясо нарежьте средними кубиками.
Add potatoes and meat to the boiling broth, cook for 5 minutes.
К кипящему бульону отправьте картофель и мясо, готовьте 5 минут.
Place the fried vegetables and champignons into the pickle pan. Add spices and stir.
Переложите в рассольник обжаренные овощи и шампиньоны. Добавьте специи и перемешайте.
Cook the pickle for another 5-10 minutes over low heat. Serve the first course to the table.
Варите рассольник еще 5-10 минут на медленном огне. Подавайте первое блюдо к столу.