Rinse the meat and rice grains. Wash the vegetables thoroughly and peel them.
Мясо и рисовую крупу промойте. Тщательно помойте овощи и очистите их.
Place a saucepan with meat and 2 liters of water on the fire. Place bay leaf. After boiling, cook for half an hour over medium heat.
Кастрюлю с мясом и 2 литрами воды поставьте на огонь. Положите лавровый лист. После закипания варите полчаса на среднем огне.
While the broth is cooking, chop the carrots.
Пока варится бульон, нарежьте морковь.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте луковицу тонкими полукольцами.
Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Соленые огурцы нарежьте маленькими брусочками.
Slice the potatoes.
Нарежьте картофель.
Place a frying pan with vegetable oil on the fire. Add onions and carrots. Cook until soft.
Сковороду с растительным маслом поставьте на огонь. Выложите лук и морковь. Готовьте до мягкости.
Add cucumber pickle, tomato paste and pickles to the vegetables. Stir and cook for 5 minutes over low heat.
К овощам добавьте огуречный рассол, томатную пасту и соленые огурцы. Перемешайте и готовьте 5 минут на небольшом огне.
Cut the cooked beef into small pieces.
Нарежьте готовую говядину на небольшие кусочки.
Bring the broth to a boil, add potatoes, meat and rice to it. Cook for 5-10 minutes.
Бульон доведите до кипения, выложите к нему картофель, мясо и рис. Готовьте 5-10 минут.
Place the fried onions, carrots and pickles in the broth, add salt and pepper.
Пережарку из лука, моркови и соленых огурцов выложите в бульон, добавьте соль и перец.
Cook the pickle until the rice is ready.
Варите рассольник до готовности риса.