Arrange all the products conveniently. Prepare a saucepan, slotted spoon, sieve, small bowl and garlic press. Wash and peel the vegetables. Prepare the beef legs for cooking: singe them, rinse them well and cut them into pieces so that they fit in the pan.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте кастрюлю, шумовку, сито, небольшую миску и пресс для чеснока. Помойте и почистите овощи. Подготовьте говяжьи ножки к варке: опалите их, хорошо промойте и разрежьте на части так, чтобы они помещались в кастрюлю.
Prepare the beef leg for cooking. Place the sliced beef leg in a saucepan, cover with water and leave for 4 hours. Next, turn on the heat, bring the water to a boil and skim off the foam with a slotted spoon. Reduce heat and simmer the broth over low heat for 8-10 hours. Place the beef on a platter, remove the meat from the bone and cut into small pieces.
Подготовьте говяжью ногу к варке. Выложите нарезанную говяжью ногу в кастрюлю, залейте водой и оставьте на 4 часа. Далее включите огонь, доведите воду до кипения и снимите пенку шумовкой. Убавьте огонь и варите бульон на слабом огне 8-10 часов. Выложите говядину на блюдо, отделите мясо от кости и нарежьте на небольшие кусочки.
Add vegetables. Strain the broth through a sieve and add the peeled onion. Cook for 1 hour. Then cut the potatoes into cubes and add to the pan. Cook over medium heat for about 50 minutes more.
Добавьте овощи. Процедите бульон через сито и добавьте в него очищеный лук. Варите 1 час. Затем нарежьте картошку кубиками и добавьте в кастрюлю. Варите на среднем огне еще около 50 минут.
Prepare the sauce. Squeeze the garlic through a press or finely chop it. Place in a small bowl. Add wine vinegar and salt. Stir. Place the finished beef khash on a plate, add chopped meat and sauce.
Приготовьте соус. Выдавите чеснок через пресс или мелко нарежьте его. Выложите в небольшую миску. Добавьте винный уксус и соль. Перемешайте. Готовый говяжий хаш выложите в тарелку, добавьте нарезанное мясо и соус.
For a spectacular presentation, sprinkle the beef khash in a plate with chopped herbs. Serve pita bread with the soup.
Для эффектной подачи посыпьте говяжий хаш в тарелке нарезанной зеленью. Подайте к супу лаваш.