Rinse the greens under running water and dry. Chop with a sharp knife. Remove bones and skin from the fish.
Промойте зелень под проточной водой и просушите. Измельчите острым ножом. Очистите рыбу от костей и кожи.
Knead the biscuit. Mix eggs and cream in a bowl. Add flour, salt and pepper. Heat sunflower oil in a frying pan, add butter. Pour in half the egg mixture and cook the omelette for 5 minutes over low heat. Do this with the second half of the egg mixture.
Замесите бисквит. В миске смешайте яйца и сливки. Добавьте муку, соль и перец. Разогрейте подсолнечное масло на сковороде, добавьте сливочное масло. Вылейте половину яичной смеси и готовьте омлет 5 минут на маленьком огне. Проделайте это со второй половиной яичной смеси.
Mix the filling. Chop the fish into small cubes, add chopped herbs, as well as curd cheese. Season everything with sour cream and mix.
Смешайте начинку. Порубите мелкими кубиками рыбу, добавьте к ней измельченную зелень, а также творожный сыр. Заправьте все сметаной и перемешайте.
Prepare the roll. Place the filling on the surface of the omelette. Carefully roll into a tight log.
Приготовьте рулет. На поверхность омлета выложите начинку. Аккуратно сверните в плотный рулет.
Serve the salmon roll already cut into portions and garnished with fresh herbs.
Подавайте рулет с семгой уже нарезанным на порции и украшенным свежей зеленью.