Prepare the required amount of ingredients. Grind the cottage cheese until smooth.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов. Перетрите творог до однородной массы.
Prepare a sponge cake. In a mixer bowl, combine eggs with sugar. Whip until thick foam. Add dry ingredients: flour, vanillin, baking powder. Mix well. Place a sheet of parchment on a baking sheet. Spread the prepared biscuit dough over it and place it in the oven, preheated to 200˚C, for 12 minutes. Roll the finished cake into a roll and cover with a towel.
Приготовьте бисквит. В чаше миксера соедините яйца с сахаром. Взбейте до густой пены. Всыпьте сухие ингредиенты: муку, ванилин, разрыхлитель. Хорошо перемешайте. На противень положите лист пергамента. Распределите по нему готовое бисквитное тесто и отправьте в духовой шкаф, разогретый до 200 ˚C, на 12 минут. Готовый корж сверните в рулет и накройте полотенцем.
Make a cream. Place cottage cheese and condensed milk in a mixer bowl. Beat until the mass doubles.
Сделайте крем. В чашу миксера сложите творог и сгущенное молоко. Взбейте до увеличения массы в 2 раза.
Roll up the roll. Unroll the cake and coat it well with cream. Roll tightly again and place in the refrigerator to infuse for 60 minutes.
Сверните рулет. Разверните корж и хорошо промажьте его кремом. Снова плотно сверните и отправьте на 60 минут в холодильник настаиваться.
Place the finished roll with curd cream on a beautiful dish or serving board. Dust with a little powdered sugar and slice.
Готовый рулет с творожным кремом переложите на красивое блюдо или сервировочную доску. Посыпьте небольшим количеством сахарной пудры и нарежьте.