Prepare ingredients for dough and filling. Peel and cut into cubes the onions, mushrooms, and chicken fillet. Grate hard cheese on a medium grater. Chop the greens. Instead of baking powder, you can use soda.
Подготовьте продукты для теста и начинки. Почистите и нарежьте кубиками лук, грибы, куриное филе. Натрите твердый сыр на средней терке. Порубите зелень. Вместо разрыхлителя можно использовать соду.
Prepare the roll dough. In a bowl, mix soft cottage cheese, chicken egg, milk, salt and vegetable oil. Sift the flour, add baking powder. Stir. Gradually fold into curd mixture. Knead a soft dough, cover with a towel and let it rest for 20 minutes.
Приготовьте тесто для рулета. В миске смешайте мягкий творог, куриное яйцо, молоко, соль и растительное масло. Просейте муку, добавьте разрыхлитель. Перемешайте. Постепенно введите в творожную смесь. Замесите мягкое тесто, накройте полотенцем и дайте отдохнуть ему 20 минут.
While the dough is resting, prepare the filling. Fry the mushrooms in vegetable oil. Salt, pepper, add 50 ml of cream. Simmer over low heat until the liquid evaporates. Transfer the creamed mushrooms to a bowl. Fry the onion until translucent in the pan in which the mushrooms were cooked. Add more oil if necessary. Add fillet to onion. Fry until the meat turns white. Salt and pepper. Sprinkle with paprika. Add 50 ml cream and 1 tbsp. flour. Mix well. Cook until the cream thickens. Transfer the fillets to the bowl with the mushrooms. Let cool completely. Add herbs and cheese.
Пока тесто отдыхает, приготовьте начинку. Грибы обжарьте на растительном масле. Посолите, поперчите, добавьте 50 мл сливок. Томите на медленном огне, пока не выпарится жидкость. Переложите грибы в сливках в миску. Лук обжарьте до прозрачности на сковороде, в которой готовились грибы. При необходимости добавьте еще масла. Добавьте к луку филе. Жарьте, пока мясо не станет белым. Посолите, поперчите. Посыпьте паприкой. Добавьте 50 мл сливок и 1 ст.л. муки. Хорошо перемешайте. Готовьте до загустения сливок. Переложите филе в миску с грибами. Дайте полностью остыть. Добавьте зелень и сыр.
Make a roll. Roll out the dough thinly into a circle. Place the filling on the dough in an even layer, leaving 2-3 cm from the edge. Roll the dough with the filling into a roll so that the edge overlaps. Connect the ends of the roll well. Fold the edges on the side inward. Turn seam side down and bake in an oven preheated to 180°C for 40–50 minutes. The roll should be a nice golden brown color.
Сделайте рулет. Раскатайте тесто тонко в виде круга. Выложите на тесто начинку ровным слоем, отступая от края 2-3 см. Сверните тесто с начинкой в рулет так, чтобы край получился внахлест. Соедините хорошо концы рулета. Края сбоку подогните внутрь. Переверните швом вниз и оправьте запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 40–50 минут. Рулет должен стать красивого золотисто-коричневого цвета.
Before serving, cut the chicken roll with mushrooms into round pieces, sprinkle them with herbs.
Перед подачей нарежьте куриный рулет с грибами на круглые куски, присыпьте их зеленью.