Arrange all the products conveniently. Prepare a saucepan, frying pan, baking dish, foil, baking paper or silicone mat, piping bag with a shaped tip and a potato masher. Peel the potatoes, onions and carrots.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте кастрюлю, сковороду, форму для запекания, фольгу, бумагу для запекания или силиконовый коврик, кондитерский мешок с фигурной насадкой и толкушку для картофеля. Почистите картофель, лук и морковь.
Start cooking. Coarsely chop the peeled potatoes, place them in a pan of boiling salted water and cook until tender for 20-30 minutes. Drain the water from the finished potatoes and add starch. Mash the potatoes.
Начните приготовление. Крупно нарежьте очищенный картофель, выложите его в кастрюлю с кипящей подсоленной водой и варите до готовности 20-30 минут. С готового картофеля слейте воду и добавьте крахмал. Разомните картошку в пюре.
Prepare the filling. Finely chop the onion, place it in a preheated frying pan with oil and fry until golden brown for 3-5 minutes. Add the minced meat to the pan and fry along with the onion for 6-8 minutes, stirring. Grate the carrots on a medium grater, add them to the pan, and fry for 2-4 minutes. Add champignons, cut into slices. Simmer for 10 minutes. Salt and pepper the filling, add semolina and mix well. Remove the filling from the heat and let it cool.
Приготовьте начинку. Нарежьте мелко лук, выложите его в заранее разогретую сковороду с маслом и обжаривайте до золотистого цвета 3-5 минут. Добавьте в сковороду фарш и обжаривайте вместе с луком 6-8 минут, помешивая. Натрите морковь на средней терке, добавьте ее в сковороду, обжаривайте 2-4 минуты. Добавьте шампиньоны, нарезанные пластинами. Тушите 10 минут. Посолите и поперчите начинку, добавьте манку и хорошо перемешайте. Снимите начинку с огня и дайте ей остыть.
Start preparing the roll. Place mashed potatoes on a silicone mat and smooth out into a thin layer into a rectangle shape. Set aside 100 g of puree to decorate the roll. Place the filling on the puree layer and smooth it out evenly. Using a silicone mat, roll the puree and filling into a roll and place in a baking dish lined with foil.
Приступите к приготовлению рулета. Выложите картофельное пюре на силиконовый коврик и разровняйте тонким слоем в форме прямоугольника. 100 г пюре отложите, чтобы украсить рулет. Выложите начинку на пласт из пюре и равномерно разровняйте. С помощью силиконового коврика сверните пюре с начинкой в рулет и выложите в форму для запекания, застеленную фольгой.
Decorate the roll. Place the reserved puree in a bowl, add mayonnaise and mix well. Transfer the resulting mass into a pastry bag with a shaped tip, and pipe the roses onto the roll. Place the potato roll in an oven preheated to 200℃ for 30-35 minutes.
Украсьте рулет. Выложите отложенное пюре в миску, добавьте майонез и хорошо перемешайте. Переложите получившуюся массу в кондитерский мешок с фигурной насадкой, выдавите розочки на рулет. Поставьте рулет из картофеля в разогретую до 200℃ духовку на 30-35 минут.
For a spectacular presentation, place the potato roll in a beautiful dish and sprinkle with parsley.
Для эффектной подачи выложите рулет с картошкой в красивое блюдо и посыпьте петрушкой.