Wash the pork and cut into small squares. Wash vegetables and mushrooms and then peel them. Cut the bell pepper into cubes and the onion into thin half rings. Cut the mushrooms into large pieces and the potatoes into medium cubes.
Свинину промойте и нарежьте небольшими квадратами. Овощи и грибы вымойте, а затем почистите. Нарежьте болгарский перец кубиком, а лук — тонкими полукольцами. Грибы нарежьте крупными кусочками, а картофель — средним кубиком.
Start preparing the meat for the roast with mushrooms and potatoes. To do this, pour olive oil into a deep saucepan. Place on medium heat. Add meat, onions and spices. Stir and fry for 5 minutes.
Начните готовить мясо для жаркого с грибами и картошкой. Для этого в глубокую кастрюлю налейте оливковое масло. Поставьте на средний огонь. Добавьте мясо, лук и специи. Перемешайте и обжаривайте 5 минут.
Add bell pepper. Reduce heat and simmer for another 10 minutes.
Добавьте болгарский перец. Уменьшите огонь и тушите еще 10 минут.
Prepare the mushrooms. To do this, add them to the meat. Mix the ingredients and cover with a lid. Simmer over low heat for 20 minutes.
Приготовьте грибы. Для этого добавьте их к мясу. Перемешайте ингредиенты и накройте крышкой. Тушите на слабом огне 20 минут.
Place potatoes and cream in a saucepan. Add salt. Cover with a lid and simmer for 20 minutes.
Поместите в кастрюлю картофель и сливки. Добавьте соль. Накройте крышкой и тушите 20 минут.
This dish can be served in beautiful plates or pots. To garnish, sprinkle each serving with fresh chopped herbs.
Подавать такое блюдо можно в красивых тарелках или горшочках. Для того, чтобы украсить его, посыпьте каждую порцию свежей измельченной зеленью.