Place all ingredients in a visible place. Wash and dry the mushrooms. Wash and dry the chicken breasts. Finely chop fresh dill. Prepare a large frying pan.
Выложите все ингредиенты на видное место. Промойте и высушите грибы. Вымойте и просушите куриные грудки. Мелко порубите свежий укроп. Приготовьте большую сковороду.
Prepare the chicken breasts. Add olive oil to a heated frying pan. Add chicken breasts. Fry each breast for 7 minutes on each side, season with salt and pepper. Place on a plate.
Подготовьте куриные грудки. На разогретую сковороду добавьте оливковое масло. Выложите куриные грудки. Обжарьте каждую грудку в течение 7 минут с каждой стороны, посолите и поперчите. Выложите на тарелку.
Prepare mushroom sauce. Add butter to the pan where the chicken was cooked. Chop the champignons in any order and place them in the pan. Fry the mushrooms for 5 minutes. Add salt, pepper and garlic. Fry for 2 minutes. Add flour, fry for another 2 minutes. Add sour cream and simmer over medium heat for 2 minutes. Place chicken breasts in mushroom sauce. Simmer for 3 minutes.
Подготовьте грибную подливу. На сковороду, где готовилась курица, добавьте сливочное масло. Нарежьте в произвольном порядке шампиньоны и выложите их на сковороду. Обжаривайте грибы в течение 5 минут. Добавьте соль, перец и чеснок. Обжарьте в течение 2 минут. Всыпьте муку, обжаривайте в течение еще 2 минут. Добавьте сметану и тушите на среднем огне в течение 2 минут. Выложите куриные грудки в грибную подливу. Тушите 3 минуты.
Before serving, sprinkle the dish with chopped dill.
Перед подачей посыпьте блюдо нарезанным укропом