Prepare a pan for baking pancakes.
Подготовьте сковороду для выпекания блинов.
Prepare pancakes. In a bowl, mix milk, cocoa, baking powder, eggs, flour and sugar. Stir until smooth. Heat a small amount of vegetable oil in a frying pan. Fry pancakes.
Приготовьте блины. В миске смешайте молоко, какао, разрыхлитель, яйца, муку и сахар. Перемешайте до однородности. Разогрейте в сковороде небольшое количество растительного масла. Пожарьте блины.
Cook the cream. Pour milk into a saucepan, add yolks, starch and sugar. Stir. Place the container on low heat and, stirring constantly, bring until thickened. Leave the cream to cool to room temperature.
Сварите крем. В сотейник вылейте молоко, добавьте желтки, крахмал и сахар. Перемешайте. Поставьте емкость на маленький огонь и, постоянно помешивая, доведите до загустения. Оставьте крем остывать до комнатной температуры.
Assemble the pancake roll. Spread cling film. Lay out several pancakes (2-3 pieces) overlapping each other. Lubricate them with cream and roll them. Place in the refrigerator for 120 minutes
Соберите блинный рулет. Расстелите пищевую пленку. Выложите внахлест несколько блинов (2-3 шт.). Смажьте их кремом и скрутите. Отправьте в холодильник на 120 минут
Serve the finished pancake rolls with tea.
Готовые рулеты из блинчиков подавайте к чаю.