Gently wash each raspberry. Dry with a paper towel. Prepare your coffee grinder and mixer. Place the cream and mascarpone in the refrigerator.
Аккуратно помойте каждую ягодку малины. Просушите бумажным полотенцем. Подготовьте кофемолку и миксер. Поставьте сливки и маскарпоне в холодильник.
Make a meringue base. Grind the pistachios with a coffee grinder. In a separate container, combine sugar, starch and vanillin. Stir the dry mixture. Place egg whites and salt in a mixer bowl. Beat on low speed for 1 minute. Then add the dry mixture and continue beating until a thick mass is formed. Stir the pistachios and vinegar into the dough. Spread parchment paper on a baking sheet and spread the egg white mixture over it. Place the dough in the oven preheated to 170˚C for 20 minutes.
Сделайте меренговую основу. Измельчите кофемолкой фисташки. В отдельной емкости соедините сахар, крахмал и ванилин. Перемешайте сухую смесь. В чашу миксера положите белки и соль. На небольшой скорости взбивайте в течение 1 минуты. Затем всыпьте сухую смесь и продолжайте взбивать до образования плотной массы. Вмешайте в тесто фисташки и уксус. Расстелите на противне пергамент и распределите по нему белковую массу. Поставьте тесто в духовку, разогретую до 170 ˚C, на 20 минут.
Prepare the filling. Pour the ice cream into the mixer bowl. Whisk. Gently fold the mascarpone into the whipped cream, continuing to whisk. Add powdered sugar and beat with a mixer until smooth.
Приготовьте начинку. Ледяные сливки влейте в чашу миксера. Взбейте. Аккуратно введите к взбитым сливкам маскарпоне, продолжая взбивать. Добавьте сахарную пудру и взбейте миксером до однородности.
Combine everything into a roll. Cover the finished meringue cake with a layer of buttercream, arrange fresh raspberries. Roll up the raspberry roll. Place it in the refrigerator to steep for 120 minutes.
Соедините все в рулет. Готовый корж из меренги покройте слоем сливочного крема, разложите свежую малину. Сверните малиновый рулет. Уберите его в холодильник настаиваться 120 минут.
Place the meringue roll with raspberries on a special stone board. Arrange the berries, sprinkle with a little powdered sugar and garnish with a sprig of mint.
Переложите меренговый рулет с малиной на специальную доску из камня. Разложите ягоды, посыпьте небольшим количеством сахарной пудры и украсьте веточкой мяты.