Leave the ingredients for the cream in the refrigerator for several hours before preparing. To obtain a stable cream, they must be cold, at the same temperature.
Ингредиенты для крема оставьте перед приготовлением на несколько часов в холодильнике. Для получения стабильного крема необходимо, чтобы они были холодными, одной температуры.
Prepare the cream. In a mixer bowl, combine mascarpone cheese, cream and powdered sugar. Beat them until you get a homogeneous mass. Continuing to work with the mixer, pour condensed milk into the creamy cheese mixture in a thin stream. Place the finished cream in the refrigerator for 120 minutes to stabilize.
Приготовьте крем. В чаше миксера смешайте сыр маскарпоне, сливки и сахарную пудру. Взбивайте их до тех пор, пока не получится однородная масса. Продолжая работать миксером, тонкой струйкой влейте в сливочно-сырную массу сгущенное молоко. Готовый крем уберите в холодильник на 120 минут для стабилизации.
Make the dough. Separate the whites from the yolks. Mix the whites with a small amount of citric acid. Beat them with a mixer until stable foam. Continuing to stir, add half of the sugar stated in the recipe.
Сделайте тесто. Отделите белки от желтков. Белки смешайте с небольшим количеством лимонной кислоты. Взбейте их миксером до устойчивой пены. Продолжая мешать, добавьте половину от заявленного в рецепте сахара.
Assemble the mascarpone roll. Unroll the dough. Apply cream evenly on it, and then arrange the cherries. Roll into a tight sausage. Place in the refrigerator to infuse for 120 minutes.
Соберите рулет с маскарпоне. Разверните тесто. Нанесите на него ровным слоем крем, а затем разложите вишню. Сверните в плотную колбаску. Отправьте в холодильник на 120 минут настаиваться.
Remove the soaked roll with mascarpone and cherries from the refrigerator, cut into portions and garnish with a sprig of mint before serving.
Пропитавшийся рулет с маскарпоне и вишней достаньте их холодильника, нарежьте на порционные куски и украсьте веточкой мяты перед подачей.