Rinse each strawberry under cold water. Allow excess liquid to drain. Separate the berries from the tails.
Промойте под холодной водой каждую ягоду клубники. Дайте лишней жидкости стечь. Отделите ягоды от хвостиков.
Knead the dough. Separate the yolks from the whites. Mix the yolks with sugar. Beat the mixture until white with a mixer. Add salt to the whites and beat until foam forms. Combine the egg white and yolk mixtures and mix. Add flour and mix gently. Place the dough on a baking sheet pre-coated with parchment and place in the oven preheated to 170˚C for 15 minutes.
Замесите тесто. Отделите желтки от белков. Смешайте желтки с сахаром. Взбейте миксером смесь добела. В белки добавьте соль и тоже взбейте до образования пены. Соедините белковую и желтковую массы, перемешайте. Всыпьте муку и аккуратно смешайте. Выложите тесто на предварительно покрытый пергаментом противень и отправьте в духовку, разогретую до 170 ˚C, на 15 минут.
Make a cream. Combine cream and powdered sugar in a mixer bowl. Beat them thoroughly until the powdered sugar dissolves.
Сделайте крем. Соедините в чаше миксера сливки и сахарную пудру. Тщательно взбейте их до растворения сахарной пудры
Assemble the creamy roll. Unroll the dough and cover it with an even layer of cream. Place strawberries on top and roll the dessert tightly.
Соберите рулет со сливками. Разверните тесто и покройте его ровным слоем крема. Поверх разложите клубнику и плотно сверните десерт.
Before serving, transfer the creamy roll to a serving plate. Then cut into portions no more than 1 cm thick. And sprinkle with a small amount of powdered sugar.
Перед подачей рулет сливочный переложите на сервировочную тарелку. Затем нарежьте на порции толщиной не более 1 см. И посыпьте небольшим количеством сахарной пудры.