Prepare a mixer and several deep mixing bowls.
Подготовьте миксер и несколько глубоких емкостей для взбивания.
Prepare the biscuit base. Separate the yolks from the whites. In a deep bowl, beat the yolks and sugar. Gradually add flour and baking powder. Mix until smooth. In a separate bowl, beat the egg whites at low speed until stiff peaks form. Add the whites to the yolk mixture and stir. Transfer the dough to a baking sheet lined with parchment and place in an oven preheated to 180℃. Bake for 20 minutes.
Приготовьте бисквитную основу. Желтки отделите от белков. В глубокой тарелке взбейте желтки и сахар. Постепенно всыпьте муку и разрыхлитель. Смешайте до однородности. В отдельной миске взбейте на минимальной скорости до устойчивых пиков белки. Введите белки в желтковую смесь и перемешайте. Переложите тесто на застеленный пергаментом противень, отправьте в разогретую до 180℃ духовку. Выпекайте 20 минут.
Roll up the roll. Spread the jam over the surface of the finished cake. Roll the dessert into a tight sausage and let it cool.
Сверните рулет. По поверхности готового коржа распределите варенье. Сверните десерт в плотную колбаску и дайте ему остыть.
Before serving, sprinkle the jam roll with a little powdered sugar and cut into portions.
Перед подачей посыпьте рулет с вареньем небольшим количеством сахарной пудры и разрежьте на порции.