Prepare the meat. Rinse it under running water, remove the films. Cut into large pieces and grind through a meat grinder. Rinse the greens under cool water. Dry it thoroughly so that no liquid gets into the filling. Peel the garlic.
Подготовьте мясо. Промойте его под проточной водой, уберите пленки. Нарежьте крупными кусками и прокрутите через мясорубку. Промойте зелень под прохладной водой. Тщательно высушите ее, чтобы жидкость не попала в начинку. Очистите чеснок от шелухи.
Make the base of the roll. Place the minced pork in a deep container. Add soy sauce, chopped garlic, salt and pepper to it. Mix thoroughly. Cover with cling film and leave to marinate for 30 minutes.
Сделайте основу рулета. Выложите свиной фарш в глубокую емкость. Добавьте к нему соевый соус, измельченный чеснок, соль и перец. Тщательно перемешайте. Накройте пищевой пленкой и оставьте мариноваться 30 минут.
Prepare the filling. Place cottage cheese, herbs, cheese, egg and butter in a blender bowl. Beat until smooth.
Приготовьте начинку. В чашу блендера поместите творог, зелень, сыр, яйцо и сливочное масло. Взбейте до однородной массы.
Assemble the meatloaf. Place cling film on the cutting surface for convenience. Place meat on it.
Соберите мясной рулет. Постелите на разделочную поверхность пищевую пленку для удобства. Выложите на нее мясо.
Before serving, cool the baked roll and cut it into portions. Garnish with thinly sliced tomatoes.
Перед подачей остудите запеченный рулет и нарежьте его на порции. Украсьте тонко нарезанными помидорами.