Wash and peel the top skin of the mushrooms. Wash the garlic, peel and cut into strips.
Промойте и очистите верхнюю часть кожицы шампиньонов. Чеснок помойте, почистите и нарежьте соломкой.
Marinate the mushrooms. Place all the champignons into the pan. Fill them with water. Add salt, sugar and other spices. Bring to a boil over medium heat, then pour in vinegar and sprinkle with garlic. Leave the champignons to simmer for another 15 minutes.
Замаринуйте грибы. Переложите все шампиньоны в кастрюлю. Залейте их водой. Добавьте соль, сахар и другие специи. Доведите до кипения на среднем огне, после чего влейте уксус, посыпьте чесноком. Оставьте томиться шампиньоны еще на 15 минут.
Sterilize the jar. Place the mushrooms in it and pour the marinade over it. Leave to cool to room temperature. Close the lid. Place in the refrigerator to infuse for 120 minutes or on a shelf for the winter.
Простерилизуйте банку. Переложите в нее грибы и залейте маринадом. Оставьте остывать до комнатной температуры. Закройте крышкой. Уберите на 120 минут в холодильник настаиваться или на полку на зиму.
Place the pickled mushrooms in a bowl. Chop the onions and mix with the mushrooms.
Выложите замаринованные шампиньоны в миску. Нарежьте репчатый лук и перемешайте с грибами.