Place the crab sticks to defrost on the bottom shelf of the refrigerator. Boil the eggs hard (approximate cooking time is 10 minutes from the moment of boiling), cool and peel. It is easier to peel fresh eggs if, after boiling, you break the shell in several places and then immerse them in cold water for a while. Prepare cling film or a plastic bag. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Крабовые палочки положите размораживаться на нижнюю полку холодильника. Яйца отварите вкрутую (приблизительное время варки 10 минут с момента закипания), остудите и очистите. Свежие яйца очистить проще, если после варки разбить скорлупу в нескольких местах, а затем погрузить их на некоторое время в холодную воду. Приготовьте пищевую пленку или целлофановый пакет. Удобно разложите на столе нужные продукты.
Prepare the filling. Divide the boiled eggs into yolks and whites. Crumble the yolks, finely chop the whites. Grate the garlic and crab sticks on a fine grater. Chop the greens. In one bowl, mix egg yolks and crab sticks. Season with 1 tbsp. mayonnaise or natural yogurt. Mix thoroughly. In another bowl, combine garlic and egg whites. Season with salt and mayonnaise. Mix the ingredients.
Приготовьте начинку. Вареные яйца разделите на желтки и белки. Желтки раскрошите, белки мелко нарежьте. Чеснок и крабовые палочки натрите на мелкой терке. Зелень измельчите. В одной миске смешайте яичные желтки и крабовые палочки. Заправьте 1 ст.л. майонеза или натурального йогурта. Тщательно перемешайте. В другой миске соедините чеснок и яичные белки. Заправьте солью и майонезом. Перемешайте продукты.
Take care of the cheese. Place it in a tight bag or wrap it in cling film. Using a rolling pin, roll it into a thin layer without removing the packaging.
Займитесь сыром. Положите его в плотный пакет или заверните в пищевую плёнку. Скалкой раскатайте его в тонкий пласт, не снимая упаковку.
Start making the roll. Free the cheese layer from the top layer of packaging. Spread the egg white filling in an even layer. Then apply a layer of crab stick filling. Sprinkle some herbs on top. Using film, form a cheese roll and place in the freezer for 2 hours.
Приступите к оформлению рулета. Сырный пласт освободите от верхнего слоя упаковки. Ровным слоем распределите начинку из белков. Затем нанесите слой начинки с крабовыми палочками. Сверху присыпьте зеленью. С помощью пленки сформируйте сырный рулет и уберите в морозильную камеру на 2 часа.
Before serving, remove the film and cut the cheese roll with crab sticks into portions. Place them on a serving plate. Garnish with microgreens or any other greens.
Перед подачей уберите пленку и разрежьте сырный рулет с крабовыми палочками на порционные кусочки. Выложите их на сервировочное блюдо. Украсьте микрозеленью или любой другой зеленью.