Wash the onions, carrots, celery and garlic under running water, peel and finely chop. Prepare your blender. Take out the cling film.
Лук репчатый, морковь, сельдерей и чеснок помойте под проточной водой, очистите и мелко нашинкуйте. Подготовьте блендер. Достаньте пищевую пленку.
Knead the dough. Mix flour, eggs and salt. Knead the dough well until it has a uniform consistency, smooth and elastic. Leave the dough to rest for at least 30 minutes.
Замесите тесто. Смешайте муку, яйца и соль. Хорошо вымесите тесто, чтобы оно получилось однородной консистенции, гладким и эластичным.Оставьте тесто отдыхать минимум на 30 минут.
Prepare the filling. Heat olive oil in a deep saucepan. Pour chopped vegetables into a container. Simmer for 10 minutes until softened. Add the rabbit meat and rosemary, pour in the wine and evaporate it. Reduce heat to low. Cook for 60 minutes, gradually adding water. Season with salt and pepper. Place the prepared vegetables and meat into a blender bowl. Add sun-dried tomatoes to them. Grind everything to a puree.
Подготовьте начинку. В глубоком сотейнике разогрейте оливковое масло. Насыпьте в емкость измельченные овощи. Тушите 10 минут до их размягчения. Добавьте мясо кролика и розмарин, влейте вино и выпарите его. Убавьте огонь до минимума. Готовьте 60 минут, постепенно вливая воду. Приправьте солью и перцем. Готовые овощи и мясо переложите в чашу блендера. Добавьте к ним вяленые томаты. Все измельчите до состояния пюре.
Make Italian ravioli. Divide the finished dough into 2 equal parts and roll them into layers 2 mm thick. Set one layer aside - it will be needed later. Place about 1 tsp of filling on the second. at a distance of 3 cm from each other. Cover the top with a loose layer of dough. Cut into squares and press the edges with a fork.
Сделайте итальянские равиоли. Готовое тесто разделите на 2 равные части и раскатайте их в пласты 2 мм толщиной. Один пласт отложите — он потребуется позднее. На второй выложите начинку примерно по 1 ч. л. на расстоянии 3 см друг от друга. Накройте сверху свободным пластом теста. Нарежьте на квадраты, прижмите края вилкой.
Prepare cream sauce. Pour the cream into a thick-bottomed saucepan and heat it well over high heat. Add Parmesan and nutmeg and stir until smooth. Add salt to taste. Once the sauce thickens, turn off the heat and stir.
Приготовьте крем-соус. В кастрюлю с толстым дном налейте сливки, хорошо прогрейте их на сильном огне. Добавьте пармезан и мускатный орех и перемешайте до однородности. Посолите по вкусу. Как только соус загустеет, выключите огонь и перемешайте.
Boil water in a saucepan, add salt and add ravioli. Cook for 8 minutes.
Вскипятите в кастрюле воду, посолите и заложите равиоли. Варите в течение 8 минут.
Serve the ravioli on a flat plate, pour the sauce over them and garnish with a sprig of fresh basil.
Равиоли подавайте на плоской тарелке, полейте их соусом и украсьте веточкой свежего базилика.