Prepare your food. Peel the onion and cut into 1.5 centimeter slices. Divide into rings.
Подготовьте продукты. Лук очистите от шелухи и нарежьте ломтиками по 1,5 сантиметра. Разделите на кольца.
Prepare the breading. In a bowl, mix eggs with salt, pour flour into another bowl, and breadcrumbs into a third. Take an onion ring, roll in flour, then dip in the egg mixture, and then roll in breadcrumbs. Then dip it back into the egg mixture and then back into the breadcrumbs.
Подготовьте панировку. В миске смешайте яйца с солью, в другую миску насыпьте муку, а в третью — панировочные сухари. Возьмите луковое колечко, обваляйте в муке, потом окуните в яичную смесь, а после обваляйте в панировочных сухарях. Затем опять опустите в яичную смесь и далее опять в сухари.
Cook onion rings in the air fryer. Pour oil into a deep fryer or deep frying pan. Turn on the appropriate temperature setting. Place onion rings in hot oil for 2-3 minutes. Place the finished rings on a paper towel to absorb excess fat.
Приготовьте луковые кольца во фритюрнице. Налейте во фритюрницу или в глубокую сковородку масло. Включите соответствующий температурный режим. В горячее масло опустите луковые кольца на 2-3 минуты. Готовые кольца положите на бумажное полотенце, чтобы впитался лишний жир.
Serve hot with ketchup or sour cream.
Подавайте горячими с кетчупом или сметаной.