Separate cold eggs into whites and yolks. Finely chop the nuts with a knife or grind in a blender. Heat a dry frying pan and fry the nuts over high heat for 3-5 minutes. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it becomes soft.
Разделите холодные яйца на белки и желтки. Мелко нарежьте орехи ножом или измельчите в блендере. Разогрейте сухую сковороду и на сильном огне обжарьте на ней орехи 3-5 минут. Сливочное масло достаньте из холодильника заранее, чтобы оно стало мягким.
Pour the whites into a clean, dry bowl and beat them with a mixer at maximum speed for 2-3 minutes until a thick white foam forms. Then, while continuing to beat, gradually add powdered sugar. Beat thoroughly until thick peaks form.
В чистую сухую посуду влейте белки и взбейте их миксером на максимальной скорости 2−3 минуты до образования густой белой пены. Затем, продолжая взбивать, постепенно добавьте сахарную пудру. Взбивайте тщательно до образования густых пиков.
Place white baking paper or parchment on a baking sheet. Place the resulting meringue with a spoon on a baking sheet at a distance of 3-4 cm from each other. Then place the meringue in the oven preheated to 100°C. You don’t have to open the oven for the first hour, but after that it’s better to open it slightly so that the moisture evaporates faster. Keep the cupboard slightly open and let the meringue dry for 3-4 hours.
На противень выложите белую бумагу для выпечки или пергамент. Полученное безе выложите ложкой на противень на расстоянии 3-4 см друг от друга. Затем поставьте безе в духовку, разогретую до 100 °C. Первый час духовой шкаф можно не открывать, а вот после лучше приоткрыть, чтобы влага быстрей испарялась. Держите шкаф приоткрытым и дайте безе высушиться в течение 3-4 часов.
Mix condensed milk with butter softened to room temperature using a mixer until smooth. Then cool the cream.
Сгущенное молоко смешайте с размягченным до комнатной температуры маслом при помощи миксера до однородной массы. Затем остудите крем.
When the meringue has dried and cooled slightly, coat the bottom of the dish with cream, and then lay the meringue in a circle, reducing the diameter with each layer. Spread the meringue layer on top with cream and sprinkle with chopped nuts. Repeat until the meringue is gone. When the cake is ready, brush it with the remaining cream and sprinkle with whole nuts.
Когда безе высушится и слегка остынет, промажьте дно блюда кремом, а затем укладывайте безе по кругу, уменьшая диаметр с каждым слоем. Сверху выложенный слой безе промажьте кремом и посыпьте измельченными орехами. Повторяйте, пока безе не закончится. Когда торт будет готов, смажьте его остатками крема и посыпьте целыми орехами.
Count's ruins do not need to be cut into pieces like classic cakes. Using a cake spatula, transfer several meringues with cream onto a plate, as if dismantling the mound from top to bottom.
Графские развалины не нужно нарезать на куски, как классические торты. При помощи лопатки для торта переложите несколько меренг с кремом на тарелку, как бы разбирая горку сверху вниз.