Conveniently arrange all the ingredients. Wash the raisins, rinse the dried apples.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте изюм, промойте сушеные яблоки.
Prepare compote. Place dried apples and raisins in a saucepan. Pour cold water and put on fire. Bring to a boil. Add sugar and stir. Cook for 15 minutes. Before turning off the heat, add a cinnamon stick to the pan. Cover the pan with a lid and let the compote brew.
Приготовьте компот. Положите сушеные яблоки и изюм в кастрюлю. Налейте холодную воду и поставьте на огонь. Доведите до кипения. Всыпьте сахар и размешайте. Варите 15 минут. Перед выключением огня положите в кастрюлю палочку корицы. Накройте кастрюлю крышкой, дайте компоту настояться.
Pour the dried apple compote into clear glasses and serve with your favorite cookies.
Налейте компот из сушеных яблок в прозрачные стаканы и подайте к столу с любимым печеньем.