Wash large champignons under running water, dry with paper towels and remove the stems. Peel the garlic and chop it with a knife. Prepare food foil, cut into small squares. Take out a heatproof baking tray. Turn on the oven at 220˚C.
Крупные шампиньоны вымойте под проточной водой, обсушите бумажными полотенцами и удалите ножки. Чеснок очистите от шелухи и измельчите ножом.Приготовьте пищевую фольгу, разрежьте на небольшие квадраты. Достаньте жаропрочный противень. Включите духовку на 220 ˚C.
Marinate the champignons. Place the mushrooms in a deep container, add salt, pepper and Italian herbs. Leave for 15 minutes.
Замаринуйте шампиньоны. Выложите грибы в глубокую емкость, посолите, приправьте перцем и итальянскими травами. Оставьте на 15 минут.
Prepare the mushrooms for baking. Place a champignon on each square of foil, cap side down. Inside the mushroom, place a small piece of butter, a little chopped garlic and chopped herbs. Seal the foil.
Подготовьте грибы к запеканию. Уложите на каждый квадратик фольги по шампиньону шляпкой вниз. Внутрь гриба вложите по небольшому кусочку сливочного масла, немного нарезанного чеснока и рубленой зелени. Запечатайте фольгу.
Grill the mushrooms. Place the mushrooms on a heat-resistant baking sheet, place in an oven preheated to 220˚C, turn on the top grill and bake for 15 minutes.
Запеките грибы на гриле. Выложите грибы на жаропрочный противень, поставьте в разогретую до 220 ˚C духовку, включите верхний гриль и запекайте 15 минут.
Serve the champignons hot, placing them on serving plates and removing the edges of the foil.
Подавайте шампиньоны горячими, выложив на порционные тарелки и отвернув края фольги.