Conveniently arrange all the ingredients. Wash dried apples. Measure out all dry ingredients. Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте сушеные яблоки. Отмерьте все сыпучие ингредиенты. Заранее достаньте масло из холодильника, чтобы оно стало мягким.
Cook semolina. Boil the milk and, stirring constantly, add the semolina. Bring to a boil, cook over very low heat for 2-3 minutes. Remove from the stove, let cool.
Сварите манку. Вскипятите молоко и, постоянно помешивая, всыпьте манную крупу. Доведите до кипения, варите на очень медленном огне 2-3 минуты. Снимите с плиты, дайте остыть.
Beat the eggs. Using a mixer, beat sugar and eggs until foamy. Add butter and continue beating. Add cooked semolina, beat.
Взбейте яйца. Миксером взбейте сахар с яйцами до пены. Добавьте сливочное масло и продолжайте взбивать. Добавьте сваренную манку, взбейте.
Knead the dough. Take yeast, flour and water. Warm the water slightly. Add yeast and flour to warm water and mix thoroughly. Add the egg-semolina mixture and mix thoroughly again. Let the dough rest for 30 minutes.
Замесите тесто. Возьмите дрожжи, муку и воду. Воду слегка подогрейте. Всыпьте в теплую воду дрожжи и муку, тщательно перемешайте. Добавьте яично-манную смесь и снова тщательно перемешайте. Дайте тесту постоять 30 минут.
Prepare the filling. Boil dried apples for 15 minutes in boiling water. Drain in a colander and let the water drain. Sprinkle apples with cinnamon.
Подготовьте начинку. Сушеные яблоки отварите 15 минут в кипящей воде. Откиньте на дуршлаг и дайте стечь воде. Посыпьте яблоки корицей.
Take a baking dish. Lubricate it with vegetable oil. Place half of the dough on the bottom of the pan. Place the filling on it. Place the second part of the dough on top, level the surface. Preheat the oven to 180˚C. Bake the pie for 40 minutes.
Возьмите форму для запекания. Смажьте ее растительным маслом. Выложите половину теста на дно формы. На него выложите начинку. Сверху выложите вторую часть теста, выровняйте поверхность. Разогрейте духовку до 180 ˚C. Выпекайте пирог 40 минут.
Cut the charlotte with dried apples into portions and place on plates. Top with whipped cream.
Шарлотку с сушеными яблоками разрежьте на порционные кусочки и разложите на тарелки. Сверху украсьте взбитыми сливками.