Wash the champignons and dry with paper towels, cut into thick slices. Peel the garlic and chop it with a knife. Prepare a grill pan. Conveniently place the desired products on the work surface.
Шампиньоны вымойте и обсушите бумажными полотенцами, нарежьте толстыми слайсами. Чеснок очистите и измельчите ножом. Приготовьте сковороду-гриль. Удобно разложите на рабочей поверхности нужные продукты.
Marinate the mushrooms. Place chopped champignons in a deep container, add ketchup, chopped garlic, smoked paprika, sugar and salt. Stir the contents and leave for 30 minutes.
Замаринуйте грибы. В глубокую емкость выложите нарезанные шампиньоны, добавьте кетчуп, измельченный чеснок, копченую паприку и сахар и соль. Перемешайте содержимое и оставьте на 30 минут.
Grill the mushrooms. Place the pickled champignons on a hot grill pan. Fry on one side for 2-3 minutes, turn over and repeat frying.
Пожарьте на гриле грибы. Замаринованные шампиньоны выложите на раскаленную сковороду-гриль. Пожарьте с одной стороны в течение 2-3 минут, переверните и повторите обжарку.
Place mushrooms on serving plates and serve with fresh vegetables.
Выложите грибы на порционные тарелки, подавайте вместе со свежими овощами.