Wash the tomatoes. Dry them. Remove the green tails. Cut them in half.
Вымойте помидоры. Высушите их. Удалите зеленые хвостики. Разрежьте их пополам.
Prepare dried cherry tomatoes. Remove the pulp from the tomatoes. Place the tomatoes in a saucepan. Strain the tea through a strainer into a small saucepan. Add sugar and stir. Pour in apple cider vinegar and stir again. Pour hot syrup over tomatoes. Leave until completely cool. Pour the syrup back into the pan. Place the syrup on the fire and heat. Pour over the tomatoes again. This procedure must be repeated 4 times.
Приготовьте сушеные помидоры черри. Удалите из помидоров мякоть. Выложите томаты в сотейник. Процедите чай через ситечко в небольшую кастрюлю. Добавьте сахар и перемешайте. Влейте яблочный уксус и снова перемешайте. Залейте помидоры горячим сиропом. Оставьте до полного остывания. Слейте сироп обратно в кастрюлю. Поставьте сироп на огонь и нагрейте. Снова залейте томаты. Эту процедуру нужно повторить 4 раза.
Dry the tomatoes. Place the tomatoes in a sieve or colander. Wait for the liquid to drain. Place the tomatoes, skin side down, on a parchment-lined baking sheet. Place the baking sheet in an oven heated to 90˚C. Leave the door ajar. Dry for 5 hours. Sweet dried tomatoes should resemble raisins in appearance.
Засушите помидоры. Откиньте помидоры в сито или на дуршлаг. Подождите, пока стечет жидкость. Выложите томаты кожицей вниз на противень с пергаментом. Поставьте противень в духовку, нагретую до 90 ˚C. Дверцу оставьте приоткрытой. Сушите 5 часов. Сладкие сушеные помидоры должны по внешнему виду напоминать изюм.
Place dried cherry tomatoes in a beautiful bowl and serve.
Выложите сушеные помидоры черри в красивую пиалу и подавайте к столу.