Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Melt the butter. Let it cool.
Растопите сливочное масло. Дайте ему остыть.
Whisk the eggs and sugar.
Взбейте венчиком яйца с сахаром.
Add milk and butter to beaten eggs. Mix with a whisk.
Добавьте во взбитые яйца молоко и масло. Перемешайте венчиком.
Mix sifted flour, starch and baking powder.
Смешайте просеянную муку, крахмал и разрыхлитель.
Mix the flour into the egg mixture little by little. The thickness of the dough should be similar to thick sour cream.
Частями вмешайте муку в яичную смесь. По густоте тесто должно быть похоже на густую сметану.
Preheat your waffle iron.
Разогрейте вафельницу.
Bake for about 5 minutes.
Выпекайте около 5 минут.
Decorate to taste.
Украсьте по вкусу.