Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix eggs with sugar and salt, beat with a mixer or whisk until smooth.
Яйца смешайте с сахаром и солью, взбейте миксером или венчиком до однородности.
Add a small part of milk (100-200 g) and mix thoroughly.
Добавьте небольшую часть молока (100-200 г) и тщательно перемешайте.
Add flour and mix the dough well, it will be quite thick. It is important to ensure that there are no lumps left in it.
Добавьте муку и хорошо перемешайте тесто, оно получится достаточно густое. Важно следить, чтобы в нем не оставалось комочков.
Add the remaining milk and mix the dough.
Добавьте оставшееся молоко и перемешайте тесто.
Add vegetable oil and stir until combined. The dough turns out quite liquid.
Добавьте растительное масло и перемешайте до объединения. Тесто получается довольно жидким.
Fry the pancakes on both sides in a well-heated frying pan. It is better to use a special pancake frying pan for this. If necessary, lubricate its surface with a small amount of vegetable oil.
Обжарьте блинчики с двух сторон на хорошо разогретой сковороде. Лучше для этого использовать специальную блинную сковородку. При необходимости смазывайте ее поверхность небольшим количеством растительного масла.
Ready-made pancakes can be eaten on their own or with your favorite fillings: honey, jam, sour cream, berries, red fish, caviar, etc.
Готовые блинчики можно есть самостоятельно или с вашими любимыми начинками: мед, варенье, сметана, ягоды, красная рыба, икра и т.д.