Thaw shrimp at room temperature.
Разморозьте креветки в комнатной температуре.
Fry the shrimp along with their shells in a hot frying pan for about 5 minutes. Add salt and spices to taste.
Обжарьте креветки вместе с панцирями на раскаленной сковороде около 5 мину. Добавьте соль и специи по вкусу.
While the shrimp are frying, cut the avocado into cubes.
Пока креветки обжариваются, нарежьте авокадо кубиками.
Add chopped avocado and cherry tomatoes to the arugula.
Добавьте нарезанный авокадо и помидоры черри к руколе.
Remove the shell from the fried shrimp and add to the rest of the ingredients.
Обжаренные креветки очистите от панциря и добавьте к остальным ингредиентам.
Dress the salad to taste with olive oil, balsamic vinegar and lime juice.
Заправьте салат по вкусу оливковым маслом, бальзамическим уксусом и соком лайма.