If the shrimp are frozen, defrost them at room temperature or under running warm water. Place a pot of pasta water on the fire in advance.
Если креветки замороженные — разморозьте их при комнатной температуре или под струей теплой воды. Заранее поставьте на огонь кастрюлю воды для пасты.
Peel and finely chop the garlic.
Очистите от шелухи и мелко нарежьте чеснок.
In a frying pan, fry the garlic in olive oil for 1-2 minutes until the oil is saturated with aroma.
На сковородке обжарьте чеснок на оливковом масле 1-2 минуты, чтобы масло насытилось ароматом.
Pour the shrimp into the frying pan and fry them over low heat for 3-5 minutes.
Высыпьте на сковородку креветки и обжарьте их на небольшом огне в течении 3-5 минут.
Pour the cream into the pan and, stirring, bring it to a boil. Reduce heat, add pepper and spices. Cover the pan with a lid and simmer the shrimp for a couple of minutes, then turn off the heat.
Влейте на сковороду сливки и, помешивая, доведите их до кипения. Уменьшите огонь, добавьте перец и специи. Накройте сковороду крышкой и потомите креветки пару минут, затем выключить огонь.
Cook the pasta until al dente. Drain the water.
Отварите пасту до состояния аль денте. Слейте воду.
Combine the pasta and sauce and stir vigorously until all the pasta is evenly coated with the sauce.
Соедините пасту и соус и интенсивно перемешайте, чтобы вся паста равномерно покрылась соусом.
Place the pasta on a plate and use a fork to twist it into the nest. Place shrimp on top. Decorate the plate with vegetables and herbs.
Выложить пасту на тарелку, при помощи вилки «закрутить» ее в «гнездо». Креветки выложить сверху. Украсить тарелку овощами, зеленью.