Wash the greens, cucumber, radish and apple, and arrange all the ingredients.
Промойте зелень, огурец, редис и яблоко, разложите все ингредиенты.
Cut off the tails of the radishes and chop them finely or grate them on a coarse grater.
Срежьте хвостики у редиса и мелко его нарежьте либо натрите на крупной терке.
Place the radishes in a salad bowl.
Выложите редис в салатницу.
Add seaweed.
Добавьте морскую капусту.
Trim the edges of the cucumber and cut into small cubes. Send to radishes and seaweed.
Обрежьте огурец по краям и нарежьте некрупными кубиками. Отправьте к редису и морской капусте.
Prepare the apple: cut it into slices. If you cut off the pulp little by little from all sides, the core will not be affected.
Подготовьте яблоко: нарежьте его слайсами. Если срезать понемногу мякоть со всех сторон, то сердцевина не будет задета.
Cut the prepared apple into small cubes or grate it on a coarse grater. Add an apple to the salad bowl.
Подготовленное яблоко нарежьте мелкими кубиками или натрите на крупной терке. Добавьте яблоко в салатницу.
Lightly chop the greens. Add it to the rest of the ingredients.
Слегка измельчите зелень. Всыпьте ее к остальным ингредиентам.
Season the salad with grape seed oil. Walnut or sesame oils would also work well.
Заправьте салат маслом виноградной косточки. Также хорошо будут звучать масла грецкого ореха или кунжутное.
Mix the salad thoroughly and passionately.
Тщательно и с душой перемешайте салат.
Garnish the salad with sesame or flax seeds and sprinkle fresh herbs or sprouts on top.
Украсьте салат семечками кунжута или льна и посыпьте сверху свежей зеленью или проростками.