Wash the beef pulp and cut it into strips 3 cm long. The thickness should be 1 cm. Cut the onion into half rings. Cut the potatoes into cubes and place in cold water to prevent them from darkening.
Вымойте мякоть говядины и нарежьте ее на полоски длиной 3 см. Толщина должна быть 1 см. Лук нарежьте полукольцами. Картофель нарежьте брусочками и поместите в холодную воду, чтобы он не потемнел.
Make a homemade beef roast. To do this, place a frying pan with 2 tbsp. l. oil over medium heat. Add the onion and fry it for 3 minutes until golden. Remove the onion from the pan and set aside.
Сделайте зажарку для жаркого из говядины по-домашнему. Для этого поставьте сковороду с 2 ст. л. масла на средний огонь. Выложите лук и обжаривайте его 3 минуты до золотистости. Выньте лук из сковороды и оставьте в сторонке.
Fry the meat. To do this, place the beef in the same pan. Stir for 5 minutes and wait for the liquid to evaporate from the meat. Pour in the remaining oil. Fry for another 4 minutes.
Обжарьте мясо. Для этого выложите говядину в ту же сковороду. Помешивайте 5 минут и дождитесь, пока из мяса испарится жидкость. Влейте оставшееся масло. Обжаривайте еще 4 минуты.
Add potatoes to beef roast. To do this, place it on top of the onion. Add bay leaf and top with remaining onion. Salt and add pepper.
Добавьте в говяжье жаркое картофель. Для этого выложите его поверх лука. Добавьте лавровый лист и сверху выложите оставшийся лук . Посолите и добавьте перец.
Proceed to the final stage. To do this, pour in water. Cover with a lid. When the water boils, reduce the heat and simmer the roast in the pan for about 50 minutes.
Перейдите к завершающему этапу. Для этого влейте воду. Накройте крышкой. Когда вода закипит, уменьшите огонь и тушите жаркое на сковороде около 50 минут.