Prepare all ingredients.
Приготовьте все ингредиенты.
In a dry, hot frying pan, fry a slice of ciabatta on both sides until crispy.
На сухой горячей сковородке обжарьте ломтик чиабатты с двух сторон до появления хрустящей корочки.
Spread the cream cheese over the ciabatta slice once it has cooled slightly.
Намажьте ломтик чиабатты творожным сыром, когда она немного остынет.
Place 1-1.5 teaspoons of pesto on a preheated frying pan. Break an egg there.
На разогретую сковороду выложите 1–1,5 чайной ложки песто. Разбейте туда яйцо.
Fry the egg until the white is ready and the yolk is slightly runny.
Жарьте яйцо до готовности белка и слегка жидкого желтка.
Remove the egg from the pan and place it on a slice of ciabatta already spread with curd cheese.
Снимите яйцо со сковородки и выложите на уже намазанный творожным сыром ломтик чиабатты.