Remove the butter from the refrigerator in advance. Sift flour together with baking powder. Prepare silicone molds and preheat the oven to 180°C.
Заранее достаньте масло из холодильника. Просейте муку вместе с разрыхлителем. Подготовьте силиконовые формочки и разогрейте духовку до 180°C.
Beat soft butter well with sugar and vanilla sugar.
Мягкое сливочное масло хорошенько взбейте с сахаром и ванильным сахаром.
Separately, beat the eggs until foamy. Stir the creamy mixture into the beaten eggs in small portions, gradually add flour and baking powder, add milk and mix.
Отдельно взбейте яйца до пены. Вмешивайте сливочную массу во взбитые яйца небольшими порциями, постепенно всыпайте муку с разрыхлителем, добавьте молоко и перемешайте.
Divide the dough into the molds, filling them halfway. Place the molds in the oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Разложите тесто по формочкам, заполняя их наполовину. Отправьте формочки в духовку, разогретую до 180°C, на 20 минут.
Serve the cupcakes after cooling slightly.
Кексы подавайте, чуть остудив.