Cut the fillet into long slices and lightly salt. Choose simple chips with salt for the dish, crumble them and mix with breadcrumbs in a plate. Add flour to another plate. Beat the eggs separately.
Нарежьте филе длинными ломтиками и слегка посолите. Выберете для блюда простые чипсы с солью, раскрошите их и смешайте с панировочными сухарями в тарелке. В другую тарелку всыпьте муку. Отдельно взбейте яйца.
Dredge the chicken slices in flour, then dip in beaten eggs, then roll in the chips and breadcrumb mixture.
Обваляйте ломтики курицы в муке, затем окуните во взбитые яйца, после обваляйте в смеси чипсов и сухарей.
Fry the fillet in a frying pan with well-heated oil until golden brown (3 minutes on each side).
Обжаривайте филе на сковороде с хорошо разогретым маслом до золотистой корочки (по 3 минуты с каждой стороны).
Place the finished nuggets on a plate lined with paper towels to remove excess fat.
Готовые наггетсы выложите на тарелку, застеленную бумажными полотенцами, чтобы избавиться от излишков жира.