Conveniently arrange all the ingredients. Wash the dill and parsley, chop the dill finely. Peel the garlic and chop it. Grate the hard cheese. You will need cling film.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте укроп и петрушку, укроп мелко нарубите. Чеснок очистите от шелухи и измельчите. Натрите твердый сыр на терке. Потребуется пищевая пленка.
Make an omelet. Take a deep bowl and crack the eggs into it. Add salt and pepper, beat. Add mayonnaise and stir. Add grated cheese to the mixture and stir. Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Pour the resulting mixture onto it. Fry the omelette over low heat for 2 minutes. Cover with a lid and steam for another 1 minute. Do not turn the finished omelette over so as not to damage the integrity. Place it on a large flat dish. Let the omelet cool.
Сделайте омлет. Возьмите глубокую миску и разбейте в нее яйца. Добавьте соль и перец, взбейте. Добавьте майонез и перемешайте. Добавьте тертый сыр в массу и перемешайте. Разогрейте сковороду, налейте растительное масло. Вылейте на нее получившуюся смесь. Жарьте омлет на медленном огне в течение 2 минут. Накройте крышкой и пропарьте еще 1 минуту. Готовый омлет не переворачивайте, чтобы не повредить целостность. Выложите его на большое плоское блюдо. Дайте омлету остыть.
Prepare the roll. Mix melted cheese with dill and garlic. Distribute the filling evenly over the omelette. Carefully roll up the egg roll and place seam side down. Wrap tightly with cling film.
Приготовьте рулет. Смешайте плавленый сыр с укропом и чесноком. Равномерно распределите начинку по омлету. Аккуратно сверните яичный рулет и положите швом вниз. Плотно замотайте пищевой пленкой.
Place the finished roll on serving plates, season with sour cream and parsley sprigs.
Разложите готовый рулет по порционным тарелкам, приправьте сметаной и веточками петрушки.