Conveniently arrange all the ingredients. Wash the eggplant and remove the stem. Wash the dill and chop finely. Peel the garlic and chop it.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте баклажан, удалите плодоножку. Помойте зелень укропа и мелко нарежьте. Очистите от шелухи чеснок и измельчите.
Prepare the eggplant. Cut the eggplant into thin slices. Add salt and let stand for 5 minutes. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it and fry the eggplants on both sides. Place on a napkin to absorb excess oil.
Приготовьте баклажан. Нарежьте баклажан тонкими слайсами. Посолите и дайте 5 минут постоять. Разогрейте сковороду, налейте в нее растительное масло и обжарьте баклажаны с обеих сторон. Выложите на салфетку, чтобы впиталось лишнее масло.
Prepare the cheese sauce. In a bowl, combine mayonnaise, herbs, cheese and garlic. Stir.
Приготовьте сырный соус. В миске соедините майонез, зелень, сыр и чеснок. Перемешайте.