Conveniently arrange all the products. Thaw the mackerel in advance. Wash and peel all vegetables. Remove seeds and membranes from the pepper. Wash the greens.
Удобно разложите все продукты. Разморозьте скумбрию заранее. Помойте и очистите от кожуры все овощи. Очистите перец от семян и перегородок. Помойте зелень.
Chop the vegetables. Chop the sweet pepper and onion into cubes. Grate the carrots. Cut the garlic into 4 slices. Fry the garlic pieces in a frying pan in vegetable oil and remove them. Fry onions and carrots in garlic oil for 3-4 minutes. Add pepper and continue to fry for another 2 minutes. Salt and pepper to taste. Finely chop the greens and add to the vegetables. Remove the pan from the stove.
Нарежьте овощи. Измельчите на кубики сладкий перец и репчатый лук На терке натрите морковь. Чеснок нарежьте на 4 пластины. Кусочки чеснока обжарьте на сковороде в растительном масле и уберите их. В чесночном масле обжарьте лук и морковь в течение 3-4 минут. Добавьте перец и продолжайте обжаривать еще 2 минуты. Посолите, поперчите по вкусу. Мелко порубите зелень и добавьте к овощам. Уберите сковороду с плиты.
Cut the mackerel. Separate the fillet, check that there are no bones left. Season the fillet with salt and pepper. Grate the cheese on a coarse grater. Sprinkle cheese over fillets. Distribute the fried vegetables evenly over the fish pieces. Roll each half of the fish into a roll and secure with a toothpick to prevent the roll from unrolling. Preheat the oven to 190˚C. Bake the rolls on a baking sheet covered with foil for 30 minutes. Remove toothpicks from fish before serving.
Разделайте скумбрию. Отделите филе, проверьте, чтобы не осталось косточек. Филе посолите и поперчите. Натрите сыр на крупной терке. Посыпьте сыром филе. Равномерно распределите обжаренные овощи по кусочкам рыбы. Каждую половину рыбы скрутите в рулет и закрепите зубочисткой, чтобы рулет не развернулся. Разогрейте духовку до 190 ˚C. Запеките рулеты на противне, покрытом фольгой, в течение 30 минут. Перед подачей уберите из рыбы зубочистки.
Place the finished mackerel on plates, 2 pieces each, garnish with mayonnaise and sprinkle with finely chopped green onions.
Готовую скумбрию разложите на тарелки по 2 кусочка, украсьте майонезом и посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.