Conveniently arrange the ingredients you need. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the garlic. Prepare the foil.
Удобно разложите нужные ингредиенты. Помойте мясо и промокните его бумажной салфеткой. Чеснок очистите от шелухи. Подготовьте фольгу.
Prepare the meat for the rolls. Cut the chicken breast into thin lengthwise pieces, as for chops. Beat the meat with a kitchen hammer, but very carefully so as not to damage the fibers. Cover a baking sheet with foil. Place the chicken fillet overlapping to form one continuous layer of breast. Add salt, pepper and spices to taste. Grate the garlic on a fine grater and distribute it over the surface of the meat layer.
Подготовьте мясо для рулетов. Нарежьте грудку курицы на тонкие продольные кусочки, как для отбивных. Кухонным молоточком отбейте мясо, но очень аккуратно, чтобы не повредить волокна. Противень застелите фольгой. Филе курицы выложите внахлест, чтобы образовался один сплошной слой грудки. Добавьте соль, перец и специи по вкусу. Натрите чеснок на мелкой терке и распределите его по поверхности мясного слоя.
Prepare the roll. Place pieces of cheese on the layer of chicken fillet to cover the entire surface as much as possible. Roll the meat and filling into a roll. Lay the surface of the roll with thin slices of bacon and add spices. Wrap the roll in foil and press the edges tightly. Preheat the oven to 180˚C. Bake the roll for 35 minutes. Cut the finished roll into portions.
Приготовьте рулет. На слой куриного филе положите кусочки сыра, чтобы максимально покрыть ими всю поверхность. Сверните мясо с начинкой в рулет. Поверхность рулета выложите тонкими ломтиками бекона и добавьте специи. Рулет замотайте в фольгу и плотно зажмите края. Разогрейте духовку до 180 ˚C . Запекайте рулет 35 минут. Готовый рулет порционно нарежьте.
Serve this fragrant roll with bacon and cheese hot with any side dish. Boil the pasta in salted water for 7-10 minutes, season with butter.
Ароматный рулет с беконом и сыром подавайте в горячем виде с любым гарниром. Отварите макароны в подсоленной воде 7-10 минут, заправьте сливочным маслом.