Turn on the oven at 180˚C. Rinse the beef pulp under running water. Dry with a paper towel. Cut the meat into 3 pieces, like chops. Wash and peel the carrots. Cut into thin long cubes. Cut the lard into thin slices. Peel the garlic and chop thinly. Prepare parchment and thread for rolling the roll. Wash and dry the parsley.
Включите духовку на 180 ˚C. Промойте мякоть говядины под проточной водой. Обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте мясо на 3 кусочка, как на отбивные. Вымойте морковь и очистите. Нарежьте тонкими длинными брусочками. Нарежьте сало тонкими ломтиками. Очистите чеснок и тонко нарежьте. Подготовьте пергамент и нитки для сворачивания рулета. Вымойте и высушите петрушку.
Make the meat base. Beat the meat with a kitchen hammer. The chops should be approximately 0.5 cm thick.
Сделайте мясную основу. Отбейте мясо кухонным молотком. Отбивные должны быть примерно 0,5 см толщиной.
Make a roll. Place the chops side by side, overlapping each other, to form one layer. Sprinkle it with salt, spices, paprika. Place the garlic pieces. Place pieces of lard on top. Place 5 carrot sticks along one edge of the meat layer. Roll the roll tightly. Place it on baking parchment. Wrap the beef roll in parchment paper and tie the edges with string.
Сделайте рулет. Сложите отбивные рядом внахлест так, чтобы получился один пласт. Посыпьте его солью, специями, паприкой. Выложите кусочки чеснока. Сверху разместите кусочки сала. По одному краю мясного пласта разместите 5 брусочков моркови. Плотно сверните рулет. Выложите его на пергамент для запекания. Заверните говяжий рулет в пергамент и завяжите края нитками.
Bake the roll. Place the roll on a baking sheet and place in the oven. Bake for 60 minutes.
Запеките рулет. Выложите рулет на противень и поставьте в духовку. Запекайте 60 минут.
To make the presentation of the roll spectacular, place it on a beautiful dish. Top with parsley sprigs.
Чтобы сделать подачу рулета эффектной, выложите его на красивое блюдо. Сверху украсьте веточками петрушки.