Rinse the undercuts with running water. Dry with a paper towel. Peel the garlic. Squeeze it through a press into a small container. Prepare a large pan and twine. With its help you will need to tighten the roll.
Промойте подчеревок проточной водой. Обсушите бумажным полотенцем. Очистите чеснок. Выдавите его через пресс в небольшую емкость. Подготовьте большую кастрюлю и шпагат. С его помощью нужно будет перетянуть рулет.
Start preparing the boiled belly roll. Place a saucepan of water over high heat. Add salt. Wait until the water boils. While the water is boiling, prepare the meat. In a bowl, mix chopped garlic, thyme, ground black pepper. Rub the mixture all over the pork.
Начните готовить вареный рулет из пузанины. Поставьте кастрюлю с водой на сильный огонь. Добавьте соль. Дождитесь, пока вода закипит. Пока вода закипает, подготовьте мясо. В миске смешайте измельченный чеснок, тимьян, молотый черный перец. Натрите свинину смесью со всех сторон.
Cook the roll. Roll the belly into a roll and tie with twine. Place the meat in a pan of boiling water. Reduce heat to low and cover with a lid. After 1.5 hours, remove the roll and place in a bowl. Place a plate on top and press down with a press, for example, a two-liter bottle of water. Let the roll cool, then put it in the refrigerator. Slice the finished roll thinly.
Сварите рулет. Сверните пузанину в рулет и перетяните шпагатом. Положите мясо в кастрюлю с кипящей водой. Уменьшите огонь до минимального и накройте крышкой. Через 1,5 часа достаньте рулет и положите в миску. Сверху поставьте тарелку и придавите прессом, например, двухлитровой бутылкой с водой. Дайте рулету остыть, затем положите его в холодильник. Готовый рулет тонко нарежьте.
To present the dish beautifully, cut the cooled belly into thin slices. Sprinkle chopped dill on top.
Чтобы красиво подать блюдо к столу, нарежьте остывшую пузанину на тонкие ломтики. Сверху посыпьте измельченным укропом.