Wash the carrots. Peel it and grate it on a coarse grater. Wash the eggs. Separate the whites from the yolks into different containers, pouring the yolk from one half of the shell to the other. In this case, the protein should flow down into a clean bowl. Grate the cheese on a medium grater. Peel the garlic and chop it with a knife. Preheat the oven to 180˚C. Line a baking sheet with parchment. Lubricate it with vegetable oil using a brush. Prepare your mixer.
Вымойте морковь. Очистите ее и натрите на крупной терке. Вымойте яйца. Отделите белки от желтков в разные емкости, переливая желток из одной половинки скорлупы в другую. При этом белок должен стечь вниз, в чистую посуду. Натрите сыр на средней терке.Очистите чеснок и измельчите его при помощи ножа. Разогрейте духовку до 180 ˚C. Застелите противень пергаментом. Смажьте его растительным маслом при помощи кисточки. Подготовьте миксер.
Start preparing the roll. Pour vegetable oil into a deep frying pan. Put it on fire. When the oil is hot, add the carrots and reduce the heat to low. Fry covered for 15 minutes, stirring occasionally. Add salt, pepper and stir. Remove from heat and let cool. Transfer carrots to a clean bowl. Pour in the yolks and mix well.
Начните готовить рулет. В глубокую сковороду налейте растительное масло. Поставьте на огонь. Когда масло нагреется, выложите морковь и уменьшите огонь до минимального. Обжаривайте под крышкой 15 минут, иногда помешивая. Добавьте соль, перец и перемешайте. Снимите с огня и дайте остыть. Переложите морковь в чистую миску. Влейте желтки и хорошенько перемешайте.
Beat the egg whites for the carrot roll. Add salt to the whites and beat with a mixer for 5 minutes until stiff peaks form. Pour the whipped egg whites into the carrots and stir. This must be done very carefully so that the mass remains airy.
Взбейте белки для рулета из морковки. Добавьте в белки соль и взбивайте миксером 5 минут до устойчивых пиков. Перелейте взбитые белки в морковь и перемешайте. Делать это нужно очень аккуратно, чтобы масса осталась воздушной.
Bake the carrot roll crust. Place the carrot mixture on a baking sheet lined with parchment paper and smooth it out. Place in the oven. After 15 minutes, remove from oven and let cool.
Запеките корж для морковного рулета. Выложите на противень со смазанным пергаментом морковную массу и разровняйте. Поставьте в духовку. Через 15 минут достаньте из печи и дайте остыть.
Prepare the filling. Place the grated cheese into a deep bowl. Add sour cream, garlic and mayonnaise. Season with salt and pepper. Stir until the ingredients are well distributed.
Подготовьте начинку. Переложите в глубокую миску тертый сыр. Добавьте сметану, чеснок и майонез. Посолите и поперчите. Перемешайте, чтобы компоненты хорошо распределились.
Form into a roll. Place the filling on the carrot cake and smooth it out, not reaching 1 cm from the edges. Roll into a tight roll. Wrap the roll in parchment and place in the freezer for 40 minutes.
Сформируйте рулет. Выложите начинку на морковный корж и разровняйте, не доходя до краев 1 см. Сверните плотный рулет. Заверните рулет в пергамент и поместите в морозилку на 40 минут.
The finished roll turns out very bright and beautiful in cross-section. Cut it into pieces with a sharp knife, place on a plate and serve.
Готовый рулет получается очень ярким и красивым в разрезе. Нарежьте его на кусочки острым ножом, выложите на тарелку и подавайте к столу.