Remove the dough from the freezer to defrost. Preheat the oven to 180˚C. Wash the zucchini. Trim off edges and discard. Cut the zucchini into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater. Slice the ham into thin slices. Wash the egg. Dry and separate into a separate container. Stir until smooth. Wash the lettuce leaves. Let them dry.
Достаньте тесто из морозилки, чтобы оно разморозилось. Нагрейте духовку до 180 ˚C. Вымойте цукини. Отрежьте края и выбросьте. Нарежьте цукини на тоненькие кружочки. Натрите сыр на крупной терке. Нарежьте ветчину на тонкие пластинки. Вымойте яйцо. Обсушите и разбейте в отдельную емкость. Перемешайте до однородности. Вымойте листья салата. Дайте им высохнуть.
Prepare the zucchini. Pour vegetable oil into the frying pan. Place it on the fire and add the zucchini. Add some salt. Fry for 2-3 minutes on each side until golden. Place on a paper towel to absorb excess oil.
Приготовьте цукини. Налейте в сковороду растительное масло. Поставьте ее на огонь и выложите цукини. Посолите. Обжаривайте по 2-3 минуты с каждой стороны до золотистости. Выложите на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишнее масло.
Do the test. Place it on a table sprinkled with a little flour. Roll out the dough into a rectangle using a rolling pin. Place fried zucchini slices in a strip in the middle of the rolled out layer. Place the ham on top. Sprinkle with grated cheese. Cover the filling with dough and seal the edges so that the filling does not fall out.
Займитесь тестом. Выложите его на стол, посыпанный небольшим количеством муки. Раскатайте тесто в прямоугольник при помощи скалки. В середину раскатанного пласта полосой выложите обжаренные кружочки цукини. Поверх раместите ветчину. Посыпьте тертым сыром. Накройте начинку тестом и залепите края так, чтобы начинка не выпадала.
Bake the roll. Brush the top of the roll with beaten egg. Sprinkle with sesame seeds. Place the roll on a baking sheet with parchment and place in the oven for 25 minutes. Cool the baked roll before serving.
Запеките рулет. Обмажьте рулет сверху взбитым яйцом. Посыпьте кунжутом. Выложите рулет на противень с пергаментом и отправьте в духовой шкаф на 25 минут. Запеченый рулет остудите перед подачей.
The finished roll, sprinkled with sesame seeds, looks very impressive. Serve it whole, placing it on lettuce leaves.
Готовый рулет, посыпанный кунжутом, смотрится очень эффектно. Подавайте его к столу целиком, выложив на листья салата.