Rinse the meat well under running water, make cuts so that it is convenient to roll the roll. Boil water in advance. Wash and peel the garlic, cut into slices. Prepare a baking dish and thick cook's string or twine.
Хорошо промойте мясо под проточной водой, сделайте надрезы, чтобы было удобно сворачивать рулет. Вскипятите заранее воду. Помойте чеснок и почистите его, нарежьте на слайсы. Подготовьте форму для запекания и толстую поварскую нитку или шпагат.
Prepare the peritoneum roll. Rub the meat with spices and spread the garlic over the entire surface. Roll the peritoneum according to the recipe, wrap it with chef's thread or twine to prevent it from unfolding. Place in a baking dish and pour boiling water into it. Cover with foil and place in the oven preheated to 200℃ for 30 minutes. After half an hour, remove the roll from the oven, remove the foil and pour the liquid from the pan. Place back in the oven for 15 minutes until crispy.
Приготовьте рулет из брюшины. Натрите мясо специями, разложите по всей поверхности чеснок. Сверните по рецепту рулет из брюшины, обмотайте его поварскими нитками или шпагатом, чтобы не разворачивался. Переложите в форму для запекания, налейте в нее кипяток. Накройте фольгой и отправьте в духовку, разогретую до 200℃, на 30 минут. Через полчаса достаньте рулет из духовки, снимите фольгу и полейте жидкостью из формы. Уберите снова в духовку на 15 минут для получения хрустящей корочки.
Before serving, cool the roll and cut it into small pieces 1 cm thick.
Перед подачей остудите рулет и нарежьте его на небольшие куски толщиной в 1 см.