Cut the loaf into medium pieces. Fill it with milk. Leave for 10-15 minutes. Rinse onions, carrots, mushrooms under running water. Peel the onions and carrots. Chop the onion finely. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the mushrooms.
Нарежьте батон на средние куски. Залейте его молоком. Оставьте на 10-15 минут. Лук, морковь, грибы промойте под проточной водой. Лук и морковь почистите. Лук порубите мелко. Морковь натрите на крупной терке. Измельчите грибы.
Prepare the meat. Pass the onion and loaf soaked in milk through a meat grinder. Mix the resulting mixture with minced meat, egg, salt and pepper. Place parchment paper on a cutting surface and spread the meat over it so that the thickness does not exceed 1 cm.
Подготовьте мясо. Пропустите через мясорубку лук и батон, размоченный в молоке. Перемешайте получившуюся смесь с фаршем, яйцом, солью и перцем. Разложите на разделочной поверхности пергамент, распределите по нему мясо так, чтобы толщина не превышала 1 см.
Make the filling. Heat a frying pan and place the mushrooms, onions and carrots on it. Add some salt. Cook until golden brown.
Сделайте начинку. Раскалите сковороду и выложите на нее шампиньоны, лук и морковь. Посолите. Готовьте до образования золотистой корочки.
Prepare a minced meat roll. Place the filling on the already prepared layer of meat. Using parchment paper, carefully roll the meat and filling into a roll. Place seam side down in a baking dish. Poke holes in several places with a fork. Pour milk on top. Place the minced meat roll with mushroom filling in an oven preheated to 200℃ for 30 minutes. Pour milk over the dish from time to time.
Приготовьте рулет из фарша. На уже подготовленный пласт мяса выложите начинку. Аккуратно при помощи пергамента сверните мясо с начинкой в рулет. Переложите швом вниз в форму для запекания. В нескольких местах сделайте проколы вилкой. Полейте сверху молоком. Отправьте рулет из фарша с грибной начинкой в разогретую до 200℃ духовку на 30 минут. Время от времени поливайте блюдо молоком.
The roll can be served either hot or chilled.
Рулет можно подавать как в горячем, так и в охлажденном виде.