Open the jar of cod liver and drain the liquid. Finely chop the green onions. Hard boil the eggs, cool and peel. Wash the greens and dry on paper towels.
Откройте баночку с печенью трески и слейте с нее жидкость. Мелко нашинкуйте зеленый лук. Яйца сварите вкрутую, остудите и почистите. Зелень вымойте и обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the filling. Finely chop the eggs. Mash the cod liver. Place the ingredients in a deep bowl, add mayonnaise, season to taste with salt and stir.
Подготовьте начинку. Яйца мелко нарежьте. Печень трески разомните. В глубокую миску выложите ингредиенты, добавьте майонез, приправьте по вкусу солью и перемешайте.
Start filling the tartlets. Using a teaspoon, place the prepared filling into sand baskets. Distribute the mixture evenly.
Приступите к заполнению тарталеток. Подготовленную начинку при помощи чайной ложки выложите в песочные корзиночки. Равномерно распределите массу.
Place the cod liver tartlets on a serving plate. Top with grated cheese. Sprinkle with chopped herbs.
Выложите тарталетки с печенью трески на сервировочное блюдо. Сверху украсьте тертым сыром. Посыпьте рубленной зеленью.