Get the butter out in advance. Crush the walnuts.
Достаньте заранее сливочное масло. Растолките грецкие орехи.
Beat the whites with a pinch of salt and 1 cup of powdered sugar in two additions, it’s easier this way.
Взбейте белки со щепоткой соли и 1 стаканом сахарной пудры в два приема, так проще.
Place the finished protein mass on parchment with a spoon in the form of small cakes and place in the oven, preheated to 80-100 ℃, for an hour.
Отложите готовую белковую массу на пергамент ложкой в виде маленьких пирожных и поставьте в духовку, разогретую до 80-100 ℃, на час.
Prepare a sponge cake. Beat 4 eggs with a glass of sugar, add sifted flour, vanillin, cocoa and slaked soda. Pour the dough into a 26-28 cm diameter mold on oiled parchment. Bake at 170℃ for 30 minutes. Remove the finished biscuit to cool.
Приготовьте бисквит. Взбейте 4 яйца со стаканом сахара, введите просеянную муку, ванилин, какао и гашеную соду. Вылейте тесто в форму 26-28 см диаметром на промасленный пергамент. Выпекайте при 170 ℃ в течение 30 минут. Готовый бисквит вытащите, чтобы он остыл.
For buttercream, beat soft butter, gradually add condensed milk. Place the cream in the refrigerator.
Для сливочного крема взбейте мягкое сливочное масло, добавьте постепенно сгущенку. Крем поставьте в холодильник.
For the protein cream, beat 2 chilled egg whites with half a glass of powdered sugar until stiff. Gently stir half a cup of crushed walnuts into the protein mixture.
Для белкового крема взбейте 2 охлажденных белка с половиной стакана сахарной пудры в крутую пену. Осторожно вмешайте в белковую массу полстакана толченых грецких орехов.
Assemble the cake. Cut the biscuit into 2 layers. If necessary, cut the biscuit into 2 layers. Grease them with buttercream and sprinkle with nuts. Dip the top part of the meringue into the protein cream and place the bottom part on the buttered crust. Scoop the buttercream into a spoon and pour the strings over the surface of the meringue.
Соберите торт. Бисквит разрежьте на 2 коржа. При необходимости бисквит разрежьте на 2 коржа. Смажьте их сливочным кремом и посыпьте орехами. Окуните безе верхней частью в белковый крем и нижней частью поставьте на промасленный коржик. Наберите в ложку сливочный крем и полейте нитями поверхность безе.
Melt the chocolate in a water bath and pour it over the cake. Refrigerate for 4 hours or overnight.
Растопите на водяной бане шоколад и полейте им торт. Уберите на 4 часа в холодильник или на ночь.
Decorate the cake with grated chocolate.
Украсьте торт тертым шоколадом.