Drain liquid from canned chickpeas. Peel the garlic. Get your immersion blender ready. Conveniently arrange the necessary products on the table.
С консервированного нута слейте жидкость. Чеснок очистите. Приготовьте погружной блендер. Удобно разложите на столе нужные продукты.
Prepare hummus. Place all ingredients for hummus in a deep container. Using a blender, grind them until smooth. To get the puree of the desired thickness, add drinking water and stir. Add salt and spices if necessary.
Приготовьте хумус. В глубокую емкость сложите все ингредиенты для хумуса. При помощи блендера измельчите их до однородности. Чтобы получить пюре нужной густоты, долейте питьевую воду и перемешайте. По необходимости добавьте соль и специи.
Place the finished hummus with sun-dried tomatoes on serving plates, pour over olive oil, sprinkle with paprika and fresh herbs.
Готовый хумус с вялеными помидорами разложите по порционным тарелкам, полейте оливковым маслом, присыпьте паприкой и свежей зеленью.